همه چیز شما میخواستید درباره بدانید سولار و بودمخجالت میکشیدم بپرسم
본문
ماکروفر چه مارکی خوبه؟ هرگز از ظروف فلزی در ماکروفر استفاده نکنید! زیرا در صورتی که از ظروف پلاستیکی مناسبی استفاده نکنید قبل از هر چیز سلامت شما را به خطر می اندازد. قبل از هر چیز در نظر داشته باشید این ظروف از لوازم آشپزخانه ارتباط مستقیمی با سلامت شما دارند. اصولا برای استفاده از مایکروفر باید در ابتدا دفترچه راهنمای استفاده از مایکروفر فلر را مطالعه کنید تا نکاتی که توسط کارخانه تولید کننده دستگاه برای شما در نظر گرفته شده اند را مطلع شوید. در نظر داشته باشید که عدم آگاهی از کاربرد دکمه های پنل مایکروفر علاوهبر اینکه استفاده از این دستگاه را محدود خواهد کرد، حتی ممکن است استفاده طولانی مدت و اشتباه برنامههای دستگاه بدون اطلاع از معنی علامت های روی مایکروفر باعث بههمریختگی تنظیمات دستگاه و اختلال در عملکرد آن شود. بر همین اساس بخارپز کردن و گرم کردن با مایکروویو طی مدتی کوتاهتر حتی میتواند باعث افزایش بیشتر فلاونوئیدها شود، که ترکیباتی مرتبط با کاهش خطر بیماری قلبی هستند. محققان تأثیر جوشاندن، بخارپز کردن و گرم کردن با مایکروویو سبزیجات مختلف را مقایسه کردند و نتیجه گرفتند که مایکروویو برای حفظ مواد مغذی مؤثرترین روش است. در زیر مزایا و محدودیتهای استفاده از فر توکار برای گرم کردن غذا را بررسی میکنیم. Article has been generated with GSA Content Genera tor DEMO!
میرسیم به معرفی فر توکار، یا همان توکابینتی، یک دستگاه پخت و پز است که درون فضای مخصوصی (کابینت یا دیوار) نصب میشود. دلیل این امر این است که مولکولهای دوقطبی آب درون مواد غذایی با سرعت زیاد ارتعاش میکنند و این جنبش مولکولی باعث ایجاد گرما میشود. دلیل گرمشدن مواد غذایی با امواج مایکروویو این است که مولکولهای مواد هم مانند بقیه اجسام، فرکانس طبیعی (فرکانس رزونانس) دارند. هر یک از این دستگاهها ویژگیها و قابلیتهای منحصر به فردی دارند و ممکن است در شرایط مختلف برای شما مفید باشند. در این مقاله بهترین مایکروویو ایرانی و خارجی را معرفی کردیم و شرایط خرید اقساطی آنها را توضیح دادیم. در این مطلب سعی کردیم به طور تفاوت مایکروفر، سولاردام و فر توکار را برایتان شرح دهیم. به عبارت دیگر، فر به دلیل ویژگیهای خاص خود، به شیرینیها بافت و طعم بهتری میدهد. برای پخت شیرینی فر توکار گزینه بهتریست یا سولاردام؟
بررسی تفاوتها و ویژگیهای هر یک از این وسایل میتواند در انتخاب بهترین گزینه برای نیازهای خود کمک کند. این برند با ترکیب طراحی زیبا و عملکرد قوی، مایکروفرهایی با کیفیت بالا تولید میکند که گزینه مناسبی برای آشپزخانههای مدرن هستند. امواج توسط دستگاهی به نام مگنترون (Magnetron) تولید میشوند. امواج مایکروویو را وسیلهای به نام مگنترون (به انگلیسی: magnetron) تولید میکند. ایسن وسیله با شعله کار نمیکند بلکه با تابش امواج به بافت موادغذایی و ترکیب با آب، چربی و قند ارتعاشات را فراهم میکند. مایکروفر مدل NN-ST34 قابلیت یخزدایی دارد و با ۹ برنامهی پخت کار میکند. دکمه Sensor cook یکی از کاربردیترین دکمههای روی مایکروفر است و در بیشتر برندها وجود دارد. تا این قسمت مقاله با معنی و کاربرد دکمههای پنل مایکروفر آشنا شدید. اما اگر با قرار دادن دست بهصورت ناگهانی احساس داغ بودن شدید کردید، باید بگوئیم که مایکروفر شما دچار خرابی شده است و حتما باید آنرا نمایندگی تعمیر ماکروفر دوو کنید. مهمترین نکته این است که با توجه به نیازها و استفادههای خود، دستگاه مورد نظرتان را انتخاب کنید. در بعضی از برندهای مایکروفر با توجه به معنی علامت های روی مایکروفر این دکمه با عنوان Persian cook مشخص شده است. توجه داشته باشید که تعویض سنسور حرارتی مایکروفر در آریابهکار با استفاده از قطعه جایگزین کاملا وارداتی و برند مایکروفر شما توسط تکنسینهای مجرب صورت میگیرد.
اما شاید برای شما نیز پیش آمده که در صورت عجله ظرف فلزی را درون مایکروفر قرار دهید و سپس با مشکل جرقه زدن مایکروفر روبرو شوید! امواج درون اجاق مایکروویو، امواج ایستا (standing wave) هستند. هیچگاه قوطی های کنسرو یا قوطی و شیشه های در بسته محتوی مواد غذایی را درون دستگاه قرار ندهید. برخورداری از قابلیت یخ زدایی: یخ زدایی، از دیگر ویژگی های مایکروویو به شمار می رود. این ویژگی به خصوص برای افرادی که برنامه غذایی و رژیم خاصی دنبال میکنند، میتواند مفید باشد. با این ویژگی مایکروویو، دیگر نیازی به خرید بخار پز های معمولی را نخواهید داشت. به طور کلی یک مایکروویو، مشتکل از مگنترون، موجبر، فن، کاواک پخت، میز چرخان، درب، قفل و سیستم تامین برق است که هر وسیله دارای عملکرد متفاوت و تاثیر گذاری در روند کار مایکروویو می باشند. بیشتر علائم بهوجود آمده در بدن افراد تحت تابش مایکروویو به علت آزاد شدن یونهای کلسیم و تضعیف سیستم ایمنی بدن است که با تجویز آلوئه ورا تا حدی درمان میشوند. با این حال، محققان دریافتهاند که تابش کوتاهمدت مایکروویو با قدرت کم، مانند روشهای بلانچینگ (نیمپز کردن در آب جوش) یا یخزدایی، میتواند تا حدودی از تشکیل آکریلامید در مراحل بعدی پخت و پز جلوگیری کند.